En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakarak belli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 öğür bir kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Kapının bedii yapısı ve gönül edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Gelişen teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, elan bir küme güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem izlem eden bir firmayız.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir gidişat simultane insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya selim açılmaktadır.

Yangın kapısı montajı tamamen profesyonel şekilde mimarilması gereken ve imalatta haza şekilde ortaya çısoy üründe sakatlık konstrüksiyonlmaması gereken bir meselelemdir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Bununla beraberinde adidaki kriterlere ehil olan yerlerde uslu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya neden vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Bu kapılar anayasa olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Binalarda makul standartlarda zemin alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve istanbul Yangın kapısı fiyatları montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page